HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Vår målsetting er å tilby fleksible og effektive bemanningsløsninger.

Med mer enn 30 års allsidig erfaring fra bransjen har vi verdifull kunnskap om markedet og våre kunder, og vet hvor viktig gode relasjoner er. Vi er en profesjonell samarbeidspartner som er opptatt av å levere kvalitet, og med lang erfaring fra bransjen, vet vi hva som skal til for å finne rett person på rett plass.

Vi gjennomfører hele eller deler av rekrutteringsprosessen på alle nivåer og alle fagområder. Om du trenger midlertidig bemanning eller en ny medarbeider i en permanent stilling kan vi hjelpe deg.

UTLEIE

Vi tilfører våre kunder kapasitet og kompetanse når de har behov for det, og sørger for at arbeidet blir utført med høy kvalitet og til riktig tid. Rett person på rett plass er viktig for alle parter.

Å ta vare på sine medarbeidere er å ta vare på en viktig ressurs. Vi ser mangfoldet i menneske og tar medarbeiderne våre på alvor.

Alle våre medarbeidere går igjennom et personlige intervju og vi gjennomfører grundig referansesjekk.

REKRUTTERING

Bemex Rekruttering har sertifiserte rekrutteringsrådgivere som tilbyr tjenester innen rekruttering og utvelgelse av ledere, spesialister og medarbeidere til faste stillinger. Våre prosesser inneholder både annonserte søk og aktive markedssøk for å kunne levere et best mulig kandidatgrunnlag. Vi kvalitetssikrer våre kandidater gjennom velprøvd metodikk, bl.a ved strukturerte intervjuer og grundig referansesjekk.

Ved behov benyttes yrkesrelaterte personlighet- og evnetester. Før, under og etter prosessforløpet sørger vi for god oppfølgning og veiledning av kandidat og oppdragsgiver. Bemex Rekruttering benytter testverktøy fra CEB/SHL, OPQ32.